Installera LED-spotlights – bra tips

Spotlights med LED-lampor är vanligt i svenska hem och du kan använda dem på många platser. Det finns dessutom olika varianter av spotlights vilket gör det extra smart och smidigt att använda den här typen av belysning i kök och badrum. Infällda spotlights är ett exempel som allt fler väljer.

Här får du en kortare artikel om saker du bör tänka på när det är dags att installera LED-spotlights. Fördelar med spotlights, men också risker vid montering.

Spotlights i kök och badrum

Det har nu gått många år sedan spotlights lanserades för första gången och numera är det LED som är standard. Halogen har helt enkelt gått ur tiden och istället är det LED-spotlights som används i kök och badrum, men även hallar. Med infällda spotlights kan du dessutom installera lamporna i mindre utrymmen, men ändå få ett komplett ljus i rummet. Gå gärna in på

https://spotiled.se/led-spotlights/ för att se fler alternativ på infällda spotlights att installera i till exempel kök och badrum. När du inreder ett badrum är det exempelvis fördelaktigt att använda spotlights:

”– Du bör ha ett bra allmänljus för städning, sedan är det bra att ha en mysigare dämpad belysning och då är ju dimningsbar led-spotlights ett bra alternativ.”, artikel i Vi i Villa.

Fördelar infällda spotlights

Du kan skapa olika känslor i ett rum med LED spotlights och använder du infällda varianter blir effekten än större. Framför allt om du använder de i kök eller badrum. Infällda spotlights passar särskilt bra om rummet har ett lägre tak. Eftersom de är inbyggda i taket skymmer de inte något av sikten.